Geen verrassingen achteraf Transparante voorwaarden Binnen 1 dag beoordeeld Krediet volledig op maat

Wij zijn secash

Sinds 2016 streven wij er naar om kredietverstrekking, makkelijker, sneller, goedkoper en transparanter te maken. Als FinTech-kredietverstrekker van het eerste uur weten wij als geen ander hoe moeizaam een kredietaanvraag kan verlopen. Met onze datascience gedreven aanpak hebben wij het hele proces van aanvraag tot uitbetaling dusdanig gefinetuned dat dit niet meer dan 15 minuten van jouw tijd in beslag neemt. Op deze manier kun jij je gewoon focussen op datgene waar je goed in bent, namelijk ondernemen.

Als ondernemer wil je buitenkansjes met beide handen aangrijpen en om dit te doen is er vaak op korte termijn geld nodig.  Ook wij zijn ondernemers en begrijpen dit als geen ander. Wij helpen dit soort bedrijven met het realiseren van hun groei-ambities door op een flexibele manier een zakelijk krediet met toegevoegde waarde ter beschikking te stellen. Zonder gedoe, maar mét de allerbeste service en flexibiliteit.

SECASH werkt als een verlengde van SEPAY en andersom. De expertise met betaal- en geldverkeer die wij bij SEPAY hebben opgedaan, hebben we in SECASH voortgezet. Doordat wij al jaren met ondernemers samenwerken weten wij precies op welk vlak de knelpunten van ondernemers zitten. Met de combinatie van SEPAY en SECASH tackelen wij een groot gedeelte van deze problemen. 

0 +
Leningen uitgekeerd
0 / 10
Gem. klantbeoordeling

Garanties van SECASH

Hier staan we voor en kun je ons aan houden:

Service is key

Service staat bij ons op nummer 1. Een kredietaanvraag is al spannend genoeg en zonder tevreden klanten zou SECASH geen bestaansrecht hebben. 

Simpel en Snel

Wij doen dingen nu en niet later. Zo simpel is het en toch is simpel knap ingewikkeld. Toch hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Bereik meer met minder.

Verantwoord uitlenen

Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Om te voorkomen dat ondernemers te hoge bedrijfslasten krijgen door ons, verstrekken wij enkel als wij het verantwoord achten.

Investeren in groei

Als ondernemer zit je te wachten op unieke buitenkansjes die voor de omzet boost kunnen zorgen. Dan wil je deze natuurlijk met beide handen aanpakken. Wij helpen je hier graag bij! 

Persoonlijk contact

Doordat wij simpel en snel handelen hebben onze medewerkers altijd de tijd voor persoonlijk contact met onze klanten. Zit je met een vraag? stel deze gerust en wij helpen je zo snel mogelijk.

Transparant zaken doen

Wanneer je snel geld nodig hebt wil je wel precies weten waar je aan toe bent. Bij SECASH snappen we dit en daarom doen wij niet aan kleine lettertjes en verborgen kosten.

Scroll naar top